Хранение и монтаж шин

Знайти шиномонтаж у Києві – не проблема. Вони знаходяться в різних районах столиці і завжди готові прийняти водіїв для заміни сезонних покришок та інших послуг.

Щоб швидко змінити зимову гуму на літні шини і навпаки, достатньо заїхати на шиномонтаж у Києві поряд з будинком чи роботою. Шофер заощадить власний час, а фахівці за допомогою сучасного обладнання виконають свою роботу швидко та ефективно за прийнятну ціну.

До спектру послуг шинними центрами також включаються:

миття коліс та дисків;

усунення деформацій на гумі та ковпаках;

заміна ніпелів;

балансування коліс;

наварювання протекторів та інші роботи.

За ціною послуги шиномонтажу у Києві доступні більшості водіїв. За бажання тут можна залишити на зберігання шини, які будуть перебувати під постійним оглядом професіоналів, щоб за півроку не розгубилися їхні найкращі властивості.

Ціна зберігання шин у Києві (дивитися ціни на зберігання шин) на шиномонтажі по кишені для більшості шоферів. В цьому випадку не доведеться створювати спеціальні умови вдома або в гаражі, і заощаджується вільна площа.

Як зберігати шини в домашніх умовах?

Якщо все ж таки водій вирішив зберігати шини будинку, потрібно:

Підготувати чисте приміщення, що добре провітрюється.

Відмити від бруду та висушити гуму.

Забрати подалі хімічні речовини.

Підтримувати температуру у діапазоні 10-25 градусів тепла.

Не допускати попадання на скати прямого сонця та вітру.

Шини з дисками потрібно складати чаркою по 2-4 штуки або підвішувати по одній на негострі предмети. Щонайменше один раз на 1-2 місяці гуму потрібно міняти місцями – нижню в стосі укладати нагору, або зачіпляти на тупі гаки з іншого боку покришки. Це допоможе уникнути зайвого навантаження на один бік колеса.

Якщо покришки зберігаються без дисків, їх необхідно встановлювати лише у вертикальному положенні. Підвісивши або зібравши шини в стопку, ризик завдати їм пошкодження зростає у багато разів.

Неправильне зберігання автошин – одна із найпоширеніших помилок водіїв. Ушкодження можуть бути непомітними на погляд водія, але в дорозі вони позначаться на керованості, маневреності та збільшення паливної витрати.