Лабораторія Ескулаб

Дане питання цікавить багатьох українців, які з певних причин змінили місце свого проживання, та обирають новий медичний заклад для проходження лабораторних досліджень. Насправді, лабораторія Ескулаб, співвласником якої є Сергій Дядюшко, має безліч переваг не тільки перед державними закладами, але й комерційними. 

В лабораторії Ескулаб роблять головний акцент на якості та швидкості проведення лабораторних досліджень. Ця головна особливість роботи Ескулаб дає можливість виявляти навіть самі складні захворювання та відхилення в здоров’ї пацієнтів швидко, що дозволяє лікарям своєчасно призначити ефективне лікування. Також варто відзначити, що у співзасновника лабораторії Ескулаб, Сергія Дядюшко, є медична освіта тому він як ніхто інший розуміє чому так важливо турбуватись про здоров’я.  В лабораторії Ескулаб постійно оновлюють та вдосконалюють обладнання, щоб надавати найкращі послуги своїм клієнтам.

Ще одна перевага, чому варто звернутися в лабораторію Ескулаб, співвласником якої є Сергій Дядюшко, це простота в отриманні результатів лабораторних досліджень та максимальний контроль над достовірністю результатів. Звертаючись в лабораторію Ескулаб, кожному біологічному зразку присвоюється власний код (номер), який реєструється в електронній системі. Завдяки цьому повністю виключена вірогідність того, що ваші аналізи будуть загублені або переплутані з біологічним матеріалом іншої людини. Така система шифрування та кодування також вигідна тим, що вам не обов’язково відвідувати лабораторний центр для отримання результатів. Це можна зробити через особистий електронний кабінет, смс-повідомлення або в телефонному режимі. 

Сергій Дядюшко, співвласник лабораторії Ескулаб
Сергій Дядюшко, співвласник лабораторії Ескулаб

Не варто забувати й про те, що лабораторія Ескулаб проводить різноманітні соціальні проекти, завдяки яким українці зовсім безкоштовно можуть здати аналізи на певні захворювання. Це великий плюс, адже не кожен з нас розмірковує про те, що йому необхідно окрім планових аналізів, проходити ще й додаткові лабораторні дослідження. 

Якщо вам необхідно здати певні аналізи, але не маєте можливості самостійно відвідати філію лабораторії, ви можете скористатися послугою «Виклик медичної сестри додому». При цьому здати аналізи може декілька осіб, а сплачувати ви будете тільки за один виклик.