VDI в автобизнесе

Сьогодні така послуга як віртуалізація додатків VMware має особливий попит, оскільки дає можливість масштабувати бізнес і зробити його більш відповідним сучасним критеріям. ІТ-інфраструктура компанії може бути покращена шляхом впровадження віртуальних серверів, при цьому вартість впровадження нових технологій буде набагато нижчою, ніж використання фізичних серверів.

Віртуалізація VMware використовується повсюдно, компанія добре зарекомендувала себе на ринку як постачальник якісного та надійного програмного забезпечення. Не дивно, що понад 70% усіх віртуалізацій використовують саме VMware VDI. При цьому використовувати це програмне забезпечення може і велике підприємство, і невеликий бізнес, який лише виходить на ринок.

У віртуалізації програм VMware можна виділити величезну кількість переваг у порівнянні з аналогічними програмами. Це і отримання легкої масштабованості, і можливість структурувати роботу ІТ-відділу, і економія витрат та підвищення продуктивності компанії в цілому та ін.

Наприклад, віртуалізація програм VMware не вимагає використання DevOps. Тобто зовсім не обов’язково втручатися в корпоративне ІТ-середовище компанії, оскільки тут основну роль відіграє обрана віртуальна машина, і для тестування цього буде достатньо.

Безперечно, віртуалізація VMware допоможе заощадити Ваші кошти. Фізичні сервери вимагають відповідного контролю, до того ж при виникненні поломок та у процесі вирішення завдань можуть виникати простої. Якщо ж Ви плануєте використовувати потужні комп’ютери, то сервер повинен відповідати вимогам, а придбання такого обладнання тягне за собою витрати. Віртуальні машини є автономними у роботі і залежать друг від друга.

Продуктивність компанії з віртуалізацією VMware лише підвищуватиметься. Повсякденні завдання будуть більш простими, а обслуговування та контроль за роботою системи можна проводити з будь-якого куточка світу за доступу до інтернету.

Створення власного дата-центру – досить затратна ідея, яка потребує висококваліфікованих фахівців. Це і оренда приміщення, і встановлення фізичних серверів та їх обслуговування. З VMware віртуалізацією відпадає необхідність у всьому цьому, що значно спрощує ведення бізнесу.